Antalya'da Orman Yangını - Antalya'da orman yangını (2) - Haberler / Antalya'nın aksu ilçesi kurşunlu mevkiinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı.

Antalya'da Orman Yangını - Antalya'da orman yangını (2) - Haberler / Antalya'nın aksu ilçesi kurşunlu mevkiinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı.. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Rüzgar yön değiştirdi, alevler yayıldı. Antalya'nın kemer ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangının, yerleşim yerlerine sıçramaması için çaba gösteriliyor. Antalya'da orman yangını antalya'nın serik ilçesindeki ormanlık bölgede üç ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Rüzgar yön değiştirdi, alevler yayıldı. Antalya'da orman yangını antalya'nın serik ilçesindeki ormanlık bölgede üç ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı. ❮ ❯ antalya'da orman yangını.

Antalya'da orman yangını - Galeri - Yaşam
Antalya'da orman yangını - Galeri - Yaşam from iasbh.tmgrup.com.tr
Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektar alan zarar gördü. Antalya'da orman yangını antalya'nın serik ilçesindeki ormanlık bölgede üç ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Ekipler, yangını kontrol altına almak için çaba sarf ediyor. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın konyaaltı ilçesi tünektepe mevkiinde öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını başladı.

Rüzgar yön değiştirdi, alevler yayıldı. Yangına, 2 helikopter, çok sayıda arazöz ve orman işçisiyle müdahale ediliyor. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına 2 helikopter, 7 arazöz ve orman işçileriyle müdahale ediliyor. Orman yangını yardım kampanyası banka hesap bilgileri t.c. Antalya'nın aksu ilçesi kurşunlu mevkiinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Henüz çıkış nedeni belli olmayan ve rüzgarın etkisiyle ilerleyen. 1 saatte kontrol altına alındı. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Antalya'nın kumluca ilçesinde, henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya'nın kemer ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Yangına 2 helikopter, 7 arazöz ve orman işçileriyle müdahale ediliyor. Ekipler, yangını kontrol altına almak için çaba sarf ediyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektar alan zarar gördü.

Antalya'da orman yangını - ASAYİŞ - ANTALYA'NIN İLK VE TEK ...
Antalya'da orman yangını - ASAYİŞ - ANTALYA'NIN İLK VE TEK ... from www.haberantalya.com
Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. 1 saatte kontrol altına alındı. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Antalya'nın konyaaltı ilçesi tünektepe mevkiinde öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını başladı. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi ve akseki orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Antalya'nın kumluca ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı. Antalya'da orman yangını antalya'nın serik ilçesindeki ormanlık bölgede üç ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Antalya'nın konyaaltı ilçesi tünektepe mevkiinde öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını başladı. Yangına 2 helikopter, 7 arazöz ve orman işçileriyle müdahale ediliyor. Antalya'nın akseki ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor.

Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangına, antalya orman bölge müdürlüğüne bağlı 4 helikopter ve 12 arazözle müdahale ediliyor. ❮ ❯ antalya'da orman yangını. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı.

Antalya'da orman yangını - Internet Haber
Antalya'da orman yangını - Internet Haber from i.internethaber.com
Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz koylar mevkiinde bulunan ormanlık alanda saat 10.30 sıralarında orman yangını çıktı. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale ediliyor. Geri gündem antalya'da orman yangını. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi ve akseki orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri yönlendirildi. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor.

Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Ekiplerin yangını kontrol altına alabilmek için yoğun çaba sarf ettiğini kaydeden başkan göven, orman içerisinde kalan tarım. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı. Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektar alan zarar gördü. Henüz çıkış nedeni belli olmayan ve rüzgarın etkisiyle ilerleyen. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Antalya'nın aksu ilçesi kurşunlu mevkiinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

Antalya'da orman yangını antalya'nın serik ilçesindeki ormanlık bölgede üç ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı antalya yangın. Antalya'nın aksu ilçesi kurşunlu mevkiinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama